LIVE COOKING MED TVÅ KOCKAR OCH SEX BIG GREEN EGG PÅ LÖRDAG

Fira nyår hos oss!


För andra gången i vår historia, har vi bestämt oss för att ha öppet på självaste nyårsafton!
Det blir en njutningsfull eftermiddag och afton på Jägmästarbostaden. Vi välkomnar våra hotellgäster med hembakta scones och söta tillbehör från kl 14.00.
Efter att ni installerat er och kanske till och med hunnit med en promenad, en tupplur eller lite härlig läsning, bjuder vi in till drink och tilltugg innan ni startar på vår festliga fyrarättersmeny runt kl 19 framför brasan.
Naturligtvis har vi ett passande dryckespaket till vår meny.
Kaffe och plock serveras i väntan på det nya året.
Lagom till 12-snåret korkar vi upp bubbel och bjuder traditionsenligt på holländska oliebollen och skuret äpple för välgång in i det nya året. Vår stora vällingklocka hjälper oss att ringa in det nya året!

Dagen efter dukar vi upp en lite extra fin frukost för att skapa den bästa starten på det nya året!

Än så länge är menyn en välbevarad hemlighet!

Pris per person ink dryckespaket i dubbelrum: 3135 kr
Pris per person ink dryckespaket (alkoholfritt) i dubbelrum: 2985 kr
Boka via vår hemsida eller genom att ringa.

Vill du komma på vår nyårsmiddag utan att övernatta?
Det går, hör av dig på telefon så hjälper vi dig vidare. Det är mycket begränsat med platser och naturligtvis måste du boka innan.
18.30 Välkomstdrink med småplock
19.00 Fyrarättersmeny med dryckespaket
Kaffe och choklad
00.00 Bubbel och holländska oliebollen

Paket som ovan och utan övernattning:1895 kr per person ink dryckespaket med alkohol

Paket som ovan och utan övernattning: med alkoholfritt dryckespaket 1745 kr per person

Hundrum
PS! Vi har numera ett hundrum tillgängligt för våra gäster med hund på nedre våningen! Inga fyrverkerier skjuts upp här hos oss men vi kan dessvärre inte garantera raketfritt från våra grannar och omgivning även om det brukar vara lugnt.

Allergi
I vår mat förekommer lök av olika slag, gluten, soja, baljväxter, nattskuggeväxter samt svamp och mycket mer. Har du någon allergi? Meddela när du gör din bokning. Vi kan hantera glutenfritt, laktosfritt, nöt- och mandelfritt i våra menyer både på lunch och kväll.Vår mat är naturligt fri från ägg men det hanteras ägg i både kök och på porslin. Vi kan därmed inte garantera maten för en person med äggallergi.
Övriga allergier/matpreferenser kan vi tyvärr inte hantera pga den extra tiden det tar för oss att göra om menyerna. Skulle det i ett större sällskap finnas speciella önskemål om att utesluta någon specifik ingrediens förutom de ovan nämnda, kan detta diskuteras innan bokning görs. Vi tar ut en extra avgift på 700 kr för att isåfall möjliggöra detta. Vi kan inte heller ansvara om du kommer med en livshotande allergi av något slag, det är upp till dig om du vill äta hos oss. 
Naturligtvis vill vi gärna skapa en fin upplevelse för alla hos oss men på förekommen anledning är vi tvungna att specificera detta då gränsen mellan allergi, matpreferens eller “tycker inte om” är väldigt luddig för några gäster. Det innebär ett enormt och ohållbart extra arbete för vårt lilla kök. Vi hoppas på er förståelse för detta.

Nyår